Dalibor Daničić rođen slobodan 1987. godine u Aranđelovcu..
Diplomirani profesor fizičkog vaspitanja, radi kao kondicioni trener..
2013. osnova pokret Ultra Trkač Srbija, gde besplatno priprema ljude, kako kroz trening – tako i kroz druge sadržaje.. Kroz ideju je prošlo mnogo ljudi i gotovo svi došli do ostvarenja sopstvenih ciljeva..
Bilo da je reč o tome da se istrči 100km ili da se nešto promeni u životu..
2015. osnovao još jednu ideju, takođe besplatno, Građansko Novinarstvo..

Izvod iz matične knjige besmrtnih, kako je zamišljeno..
Video format razgovora sa ljudima koji svojim životom svedoče delo, a samim tim i neprolaznost..
U toj ideji naučio da može da bude i voditelj, snimatelj, montažer ili reditelj – šta god je potrebno..
Bogu hvala, život ga je usmeravao samo na žive ljude, pa je tako između ostalog postao i filmadžija sa tri dokumentarna filma iz sebe..
Dokumentarni film Dani Divova 1 i 2 je nešto nesvakidašnje i iz pogleda svetskog dokumentarnog filma jer prosto nema puno primera da su učesnici nekog podviga, ujedno i snimatelji, scenaristi, finansijeri i sve što prati jedan film..
Dva puta (za sad) prošao jedan od najtežih planinskih ultramaratona ’’Trku Divova’’ (Tor des Geants), 340km sa vertikalnim usponom blizu 30000m (što je visina od tri Everesta), za vremenski limit od 150 sati..
Upravo o tom podvigu govore i gore navedeni filmovi..
Priroda je takva da je ne možete opisati samo kroz film, priču, sluku, pa se iz tog razloga u nekom trenutnku pojavila želja, da se i kroz pisanje obrati Bogu..
U nastojanju da ostane na slobodi i dalje ne želi da sebe svrsta u ni jednu kategoriju: profesor, trener, snimatelj, voditelj, producent, pisac – ništa od toga..
Osim možda: Hrišćanin u pokušaju..

Vaša korpa
Prodavnica
Lista želja
0 items Korpa
Moj nalog