Politika privatnosti

KOLAČIĆI

Ako posetite našu stranicu za prijavu, mi ćemo postaviti privremeni kolačić da bismo utvrdili da li vaš pretraživač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pretraživač.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića da sačuvamo vaše podatke za prijavu i izbor prikaza na ekranu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići sa opcijama ekrana traju godinu dana. Ako izaberete „Zapamti me“, vaša prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavu će biti uklonjeni.

SA KIM DELIMO VAŠE PODATKE

Otvorena knjiga koristi vaše podatke isključivo u cilju obavljanja kupovine i dostave proizvoda. U slučaju da ste štiklirali polje Želim da se prijavim za bilten ili ste se prijavili na na naš bilten vaša e-mail adresa će se koristiti za slanje promotivnih i informativnih poruka. Odjavljivanje sa liste za biltem možete uraditi u svakom trenutku na stranici Moj nalog.

KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE

Za korisnike koji se registruju na našoj veb stranici, takođe čuvamo lične podatke koje oni daju u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu da vide, izmene ili izbrišu svoje lične podatke u bilo kom trenutku (osim što ne mogu da promene svoje korisničko ime). Administratori veb lokacija takođe mogu da vide i uređuju te informacije.

KOJA PRAVA IMATE NAD SVOJIM PODACIMA

Ako imate nalog na www.otvorenaknjiga.rs ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da dobijete izvezenu datoteku ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete zahtevati da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo u obavezi da čuvamo u administrativne, pravne ili bezbednosne svrhe. Zahtev za brisanje podataka možete poslati na office@otovrenaknjiga.rs.

Vaša korpa
Prodavnica
Lista želja
0 items Korpa
Moj nalog